Σόμπες Pellet

Οι σόμπες pellet είναι σχεδιασμένες με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για να ζεσταίνουν οικολογικά και οικονομικά.

Κάποιες από αυτές είναι εξοπλισμένες με καινοτόμο σύστημα που ανιχνεύει τις παραμέτρους της καύσης και εγγυάται την άριστη λειτουργία της σόμπας και την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.
Είναι διαθέσιμες με διακοσμήσεις κεραμικές , ατσάλι και ηφαιστειακή πέτρα, σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Είναι σχεδιασμένες για να έχει τη δυνατότητα να διανέμουν 100% το ζεστό αέρα σε παρακείμενους χώρους από τις ενσωματωμένες περσίδες.
Η μεγάλη αυτονομία θέρμανσης και ο αυτοματοποιημένος εβδομαδιαίος προγραμματισμός είναι λεπτομέρειες που κάνουν τις σόμπες pellet μοναδικές και ασύγκριτες.

Mια ακόμα εξαιρετική πηγή μεγάλης αυτονομίας και πρακτικότητας είναι οι σόμπες-καλοριφέρ pellet. Αυτόματες και προγραμματιζόμενες είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν τα σώματα καλοριφέρ όλου του σπιτιού και την ενδοδαπέδια θέρμανση. Μπορούν επίσης να παράγουν ζεστό νερό χρήσης για τα μπάνια και τη κουζίνα και σε συνδυασμό με άλλο λέβητα ή τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Οι σόμπες pellet  διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα από ατσάλι, κεραμικό ή ηφαιστειακή πέτρα, διαφορετικής ισχύος ανάλογα τα τετραγωνικά και τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε και επιλεγμένα κάποιες από αυτές διαθέτουν σύστημα για την αυτόματη διαχείριση της καύσης.
Εύκολες στην εγκατάσταση, με καμινάδα μόλις 8 cm διάμετρο, οι σόμπες pellet - καλοριφέρ προτείνονται για διαμερίσματα και μεζονέτες χωρίς καμία παρέμβαση στα υπάρχοντα αρχιτεκτονικά σχέδια.