Προφίλ

Η φιλοσοφία της επιχείρησης είναι πελατοκεντρική. Στόχος της, η άψογη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από τους έμπειρους και εξειδικευμένους πωλητές παρέχοντας προϊόντα συνώνυμα άριστης ποιότητας και στις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά για την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη.

Όραμά της να καλύπτει διαρκώς τις αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη για εμπλουτισμό της ποικιλίας των εμπορευμάτων και να συνδυάζει καινοτομία – ποιότητα καταφέρνοντας όχι απλώς την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή αλλά την υπέρβαση του.

Το αντικείμενο της επιχείρησης αφορά την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου και είναι έτοιμη να παρέχει λύσεις από το πρώτο στάδια κατασκευής ξεκινώντας από τους κεντρικούς αγωγούς των υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων, προχωρώντας στις στήλες για την κεντρική θέρμανση, στις ηλιακές ενεργειακές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, στα ενεργειακά τζάκια, στα πλακάκια και είδη υγιεινής και οτιδήποτε άλλο ο πελάτης επιθυμεί.

Καλύπτεται όλο το εύρος των καταναλωτών:

  •  ιδιώτες που χτίζουν ή ανακαινίζουν το σπίτι τους,
  •  επαγγελματίες κάθε είδους
  •  μεγάλες  εταιρείες (δημόσια ή ιδιωτικά έργα)

Εδώ και 35 χρόνια η επιχείρηση αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας και για αυτό καθιερώθηκε στην πρώτη θέση του κλάδου της.

Με τα κόστη να ανεβαίνουν ραγδαία άλλα και τις ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων να αλλάζουν υποχρεωτικά, οι εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Η γνώση &  εμπειρία μας είναι πάντα στη διάθεση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας.